Lite blandade klipp.

En liten kavalkad över våran verksamhet.

NGDF

Nygammal Dansförening

Senaste nytt:

19. Feb, 2022

Inga Aktiviteter under vårterminen

Vid senaste styrelsemötet diskuterades huruvida vi ska ha någon motionsdans eller kurser nu under våren. Vi beslutade att ställa in alla NGDF aktiviteter under våren, på grund av att det fortfarande är stor smittorisk vid aktiviteter som våra danser. Det är heller ännu inte klart när vår lokal kan hyras under kvällar och helger. Vi har fortfarande ingen ledare för gammeldanskurserna. Det hade blivit ett pusslande för att få ihop aktiviteter några få gånger under våren, med risk att vi inte fått behålla de tider vi önskar. Istället satsar vi på att komma igång fullt ut till höstterminen i september och preliminärbokar lokalen med våra vanliga tider.

6. Feb, 2022

Styrelsemöte om vårens aktiviteter

På onsdag 9/2 kommer NGDF styrelse att ha ett möte om hur vi ska hantera och eventuellt kunna sätta igång kurser och motionsdans på ett säkert sätt i och med att alla tvingande restriktioner upphör. Fortfarande så saknar vi ledare för kurserna i gammeldans. Tips mottages tacksamt.

18. Jan, 2022

Årsmöte

Idag har det hållits årsmöte i NGDF, Samtliga ledamöter var till förfogande till omval och samtliga omvaldes enligt följande.
Ordförande:
(2 år) Frank Nilsson
Kassör:
(1 år) Lars Sundman
Styrelseledamöter:
(1 år) Kerstin Damberg
(1 år) Gullevi Ågren
(2 år) Tori Ekström
Suppleanter:
(2 år) Cai Lagerström
(1 år) Jeanetthe Wallenius
Revisor:
(2 år) Johan Franzén
Revisorsuppleant:
(1 år) Lars Harrsjö

På årsmötet beslutades att medlemsavgift för 2020 inte tas ut av medlemmarna, då vi för närvarande inte har några aktiviteter på grund av rådande Coronapandemi.

22. Dec, 2021

Tyvärr inställt igen. Men inte Årsmötet

Glad är tydligen något man inte får vara länge i dessa tider, precis när vi var på gång med nya danskurser så kommer det nya restriktioner och vi kan inte starta några danskurser som planerat i januari 2022. Förändras situationen till det bättre kanske vi återkommer senare i vår.
Det kommer inte heller att bli motionsdans på tisdagarna med början i januari. Samma gäller där att om restriktionerna släpps, så kanske det kan bli av senare i vår.
Årsmöte kommer vi att ha tisdagen 18/1 kl.18.00. I Malmabergs mötesplats. På grund av rådande situation med covid19 vill vi ha föranmälan om ni önskar deltaga. Anmälan görs till Gullevi Ågren. Tel. 073-9938657.
Till sist önskar vi alla medlemmar en riktigt god jul och gott nytt år.
NGDF Styrelse

26. Aug, 2021

Inga Dansaktiviteter i höst 2021

Västerås stad håller fortsatt mötesplatserna stängda på kvällstid och helger, då ingen personal finns tillgänglig. Det innebär att NGDF dansaktiviteter, som kurser eller motionsdans tills vidare inte kan genomföras. Vi hoppas att ni medlemmar i möjligaste mån håller er friska och att våra aktiviteter kan komma igång så snart som smittläget i Coronapandemin tillåter och lokalen är tillgänglig igen.

1. Jan, 2019

Swishbetalning

Det går bra att använda Swish för betalning av kurser m.m
Nummer för Swishbetalning är 123 183 5420
Ange vad betalningen avser i meddelanderutan, ex. Gammel Ny, Bugg forts, Motion.

Träffas och dansa gammalt och bugg!

🙂Dansa dig glad!

Klicka här för info om tisdagarnas motionsdanser

Nu finns några av de gillesdanser som vi dansar på tisdagarna inlagda under Video.  (Klicka här)

NGDF lokal, Malmabergs Mötesplats, Släggargatan 3, Västerås

Kurser som passar alla!